30 éves napi rutinjától válik meg Schobert Norbi: "Nem lehet úgy csinálni, mintha mi sem történt volna"

Forrás: Facebook/Schobert Norbert -
Schobert Norbert edzés Norbi Update
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbinak alaposan át kell gondolnia az életét, miután két és fél hete stroke-ot kapott. Egyelőre még élénken él benne az a bizonyos csütörtök délelőtt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Schobert Norbert augusztus 26-án a háza előtt lett rosszul és kapott agyi infarktust. A fitneszgurut azonnal megműtötték. Egy hetet töltött a kórházban, majd hazaengedték és most családja körében lábadozik.

"Minden nap 3-4 százalékkal jobban vagyok, ettől függetlenül nem lehet úgy csinálni, mintha mi sem történt volna. Próbálom elengedni, mégis sokat kattog az agyam a napon, amikor rosszul lettem. Még mindig keresem, keressük az orvosokkal a válaszokat, mi okozhatta a problémát, hiszen minden előjel nélkül lettem rosszul, de már túl vagyok rajta, és hálát adok a sorsnak, hogy maradandó károsodás nélkül lehetek most itt" – nyilatkozta a Borsnak Norbi.

Schobert Norbi már jól van. Forrás: Facebook/Schobert Norbert

Norbi úgy döntött, hogy a 30 éve fennálló napi rutinján mindenképpen változtat. Heti hét edzés helyett heti háromszor fog edzeni, és ezentúl a táplálkozására fekteti a hangsúlyt. Szeretné minimálisra csökkenteni a stresszt, ezért rendszeresen jár majd felülvizsgálatokra.

"Visszajárok, most még heti két alkalommal; eleinte gyakrabban, de ahogy telik majd az idő, egyre ritkábban kell megjelennem az orvosnál. A héten már óvatosan, de elkezdek dolgozgatni. Szeretek mindent a kezemben tartani, felügyelni a munkafolyamatokat, de egyelőre heti egy alkalommal, két-három órát fogok az irodában tölteni. Vállalkozó vagyok, muszáj foglalkoznom a cégemmel. Szép nyugodtan, lassan visszaépítek mindent az életembe" – mesélte.

Azt is elmondta, mennyire boldog, hogy az emberek lépten-nyomon megállítják, és mindenki jobbulást kíván neki.

"Kaptam az élethez egy újabb esélyt, most ezt igyekszem megtapasztalni. Réka is minden kívánságomat lesi, olyan törődést kapok tőle, amit még az elmúlt együtt töltött 19 év alatt talán még soha. Esténként megmasszírozza az ágyban a fejemet, a tarkómat, nagyon jó érzés" - nyilatkozta a fitneszguru.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.