Valóra vált Britney Spears álma: közösségi oldalán jelentette be a jó hírt - Videó

eljegyzés videó Britney Spears eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears már egy ideje hangoztatta azt a vágyát, hogy szeretne újra férjhez menni és gyereket szülni. Úgy tűnik, vágya részben valóra vált, párja ugyanis egy gyönyörű gyémántgyűrűvel jegyezte el az énekesnőt.

Bombaként robbant a hír, hogy Britney édesapja nem engedte meg az énekesnőnek évekig, hogy újra férjhez menjen és gyermeket vállaljon. Britney Spears hosszú éveken át édesapja gyámsága alatt állt, most viszont úgy tűnik, hogy szabadul, ugyanis édesapja visszalépett a hadakozástól és hajlandó elengedni lánya kezét.

Úgy tűnik tehát, hogy Britney élete jobbra fordul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az énekesnő újra menyasszony. Párja egy hatalmas gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. Mindezt Instagram oldalán mutatta meg rajongóinak a következő szöveggel:

A popsztár mindenesetre mostanában elég furcsán viselkedik, legutóbb arról posztolt fotót, ahogy egy szál tangában pózol a tükörben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.