Kiakadt az internet népe, amikor benézhettek egy nő éléskamrájába: ezt látták a konzervek között - Fotó

tojás éléskamra tárolás spájz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál nő nagy büszkén megosztott pár fotót jól rendezett éléskamrájáról a közösségi médiában, arra viszont nem számított, hogy az internet népe azonnal kiszúrja az egyetlen élelmiszert, ami szerintük nem a spájzba való. 

Egy ausztrál nő akaratlanul is óriási vitát váltott ki az interneten, miután büszkén közzétette a gondosan elrendezett éléskamrájáról készült fotókat. A hatalmas kamrában volt minden, ami szem-szájnak ingere: konzervek, fűszerek, befőttek, mártások, különböző tésztafélék és két doboz tojás. Többen megrökönyödtek, teljesen kicsapta a biztosítékot a követőknél, hogy a háziasszony miért nem a hűtőben tartja a tojásokat - írja a Mirror.

"Lehet, hogy a tojásos dobozok üresek, mindenesetre a tojások hétszer gyorsabban romlanak meg szobahőmérsékleten, mint a hűtőszekrényben."

"Tojások a kamrában! Ez nincs így rendben!"

- írták a kommentelők, míg egy profi hozzá nem szólt a fotóhoz.

"Én tojástermelő vagyok, a friss tojásokat négy hétig tárolom a polcon, hat hétig a hűtőszekrényben. Nem romlanak meg, hacsak nem forró helyen vagy napfényben tárolják őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.