Csapó Csaba hatalmas sikert aratott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! színpadán, azt azonban nagyon kevesen tudták, hogy  a tehetséges versenyző többször is elkapta a koronavírust, azóta pedig folyamatosan rosszullétek gyötrik.

 A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak hasonmásaként lépett vasárnap este színpadra Csapó Csaba a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A Mesterek imádták a produkcióját, Majka állva tapsolta meg a tehetséges versenyzőt.

Csaba örömét azonban beárnyékolja, hogy hosszú ideje a koronavírus utóhatásától szenved.

"Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, illetve még benne vagyok, de már sokkal jobban érzem magam.Tavaly decemberben kaptam el először a koronavírust. Érdekes, hogy maga a betegség szinte átszaladt rajtam, nagyon enyhe tünetekkel megúsztam, de ami az után történt, nagyon megviselt, még ma is attól szenvedek"  - kezdte történetét Csaba.

"Szó szerint halálfélelmem volt, nem mertem elaludni, szorongtam, de ami a legrosszabb, szívprobléma is jelentkezett nálam. Heves szívdobogásom alakult ki, majd szívritmuszavarom, amitől nagyon megijedtem, majd alvászavarom lett.Az orvosok szerint, ha minden jól megy, egy idő után elmúlhatnak ezek a tünetek, de kezelni nem nagyon tudják, csak a tüneteket próbálják enyhíteni" - mondta a Ripostnak a versenyző, aki szerencsére a produkciója közben nem lett rosszul, de mint kiderült, ezt főként önuralmának köszönheti.