Post-covidosan lépett színpadra a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője - Videó

videó Sztárban sztár leszek! Post Covid-19 szindróma versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapó Csaba hatalmas sikert aratott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! színpadán, azt azonban nagyon kevesen tudták, hogy  a tehetséges versenyző többször is elkapta a koronavírust, azóta pedig folyamatosan rosszullétek gyötrik.

A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak hasonmásaként lépett vasárnap este színpadra Csapó Csaba a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A Mesterek imádták a produkcióját, Majka állva tapsolta meg a tehetséges versenyzőt.

Csaba örömét azonban beárnyékolja, hogy hosszú ideje a koronavírus utóhatásától szenved.

"Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, illetve még benne vagyok, de már sokkal jobban érzem magam.

Tavaly decemberben kaptam el először a koronavírust. Érdekes, hogy maga a betegség szinte átszaladt rajtam, nagyon enyhe tünetekkel megúsztam, de ami az után történt, nagyon megviselt, még ma is attól szenvedek"

- kezdte történetét Csaba.

"Szó szerint halálfélelmem volt, nem mertem elaludni, szorongtam, de ami a legrosszabb, szívprobléma is jelentkezett nálam. Heves szívdobogásom alakult ki, majd szívritmuszavarom, amitől nagyon megijedtem, majd alvászavarom lett.

Az orvosok szerint, ha minden jól megy, egy idő után elmúlhatnak ezek a tünetek, de kezelni nem nagyon tudják, csak a tüneteket próbálják enyhíteni" - mondta a Ripostnak a versenyző, aki szerencsére a produkciója közben nem lett rosszul, de mint kiderült, ezt főként önuralmának köszönheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.