Nem költözik vissza a luxusvillába L.L. Junior felesége, Kinga: máshol lehetnek boldogok

Forrás: Facebook -
békülés luxusvilla Körtvélyessy Kinga szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint egy hónapja költözött el L.L. Juniortól felesége, Körtvélyessy Kinga. A pár most azon dolgozik, hogy megmentsék a házasságukat, azonban lehet, hogy a villa többé már nem lesz az otthonuk. Kinga ragaszkodik az albérletéhez.

"Junior egy kacsalábon forgó palotát épített, de mégsem voltak ott boldogok. Ebből is látszik, hogy nem a pénz, a kényelem számít, hanem hogy két ember lelkileg egy egységet alkosson. Nekik ez is megvolt, és drukkolunk, hogy újra sikerüljön" - mondta a Story magazinnak egy közeli ismerős.

A napokban Junior és Kinga is megosztott egy-egy közös fotót, látszik, hogy újra közelednek egymáshoz. Ennek ellenére Kinga nem akar hazaköltözni, marad közös kislányukkal az albérletben.

"Meglehet, idővel Kinga visszaköltözik, de jelenleg nem így fest a dolog. Ha pedig időközben Junior eladja a házat, egy új helyen, új lappal folytathatják. Ez a ház úgysem hozott szerencsét nekik" - nyilatkozta egy közeli barátjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.