L.L. Junior a napokban feleségével közös fotót posztolt. A házaspár egyik ismerőse elmondta, hányadán áll most Kinga és a zenész kapcsolata.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata mindig viharos volt, ám, amikor megszületett a gyermekük és beköltöztek álmaik otthonába úgy tűnt, sikerült lecsillapodniuk. Ez az idill azonban nem tartott sokáig. Kiderült, hogy ismét szakított a pár. A hírek szerint árulni kezdték közös luxusotthonukat, Junior pedig a munkába temetkezett.

A napokban felcsilant a remény, hogy sikerül rendbe tenni kapcsolatukat, a zenész ugyanis Kingával közös fotót posztolt. A Blikknek a pár egy közeli ismerőse beszélt a részletekről.

A szakítás után Junior a munkába temetkezett, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, mit veszített – kezdte a lapnak a titokzatos barát.

"Hosszú út vár rájuk, hogy újra egymásra találjanak és párként folytassák az életüket. Szeretik egymást, ez nem is kérdés, de Kinga nem fog egyből visszaköltözni a törökbálinti házba, egyelőre biztosan maradnak a kislányával abban a lakásban, amelyet nemrég vett ki"  

- zárta sorait az ismerős. L.L. Junior a lap megkeresésére röviden annyit árult el, hogy Kinga és ő dolgoznak a kapcsolatukon.

Instagram