L.L. Junior felesége nem költözik vissza a családi fészekbe

Instagram -
házasság család Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior a napokban feleségével közös fotót posztolt. A házaspár egyik ismerőse elmondta, hányadán áll most Kinga és a zenész kapcsolata.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata mindig viharos volt, ám, amikor megszületett a gyermekük és beköltöztek álmaik otthonába úgy tűnt, sikerült lecsillapodniuk. Ez az idill azonban nem tartott sokáig. Kiderült, hogy ismét szakított a pár. A hírek szerint árulni kezdték közös luxusotthonukat, Junior pedig a munkába temetkezett.

A napokban felcsilant a remény, hogy sikerül rendbe tenni kapcsolatukat, a zenész ugyanis Kingával közös fotót posztolt. A Blikknek a pár egy közeli ismerőse beszélt a részletekről.

- zárta sorait az ismerős. L.L. Junior a lap megkeresésére röviden annyit árult el, hogy Kinga és ő dolgoznak a kapcsolatukon.

Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.