Korda György és Balázs Klári megelégelték, hogy a nevüket felhasználva csapják be a rajongóikat, és úgy döntöttek, bíróságra mennek. Az énekesnő egy bosszús hangvételű posztban számolt be a hivatalos Facebook-oldalukon a jelenségről, amit képtelenek szó nélkül hagyni.

"Kedves Rajongóink! Tudomásunkra jutott, hogy minden koncertünket videóra vesznek és DVD vagy egyéb formában értékesítik! Egy bizonyos csoport rendszeres jár emiatt a koncertjeinkre. Természetesen ez nem csak ránk nézve jogsértő, hanem az Artisjus Jogvédő irodának is el kell majd számolniuk és az EJI Előadói Jogvédő Irodának is jogdíjat kell fizetniük minden dal után. Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásárolt, nálunk ne reklamáljanak!"

- írta Klárika, aki a Bors  megkeresésére elárulta, hogy ügyvédhez fordulnak az igazságtalanság miatt.

Jogi útra tereljük az ügyet, bár még így sem lesz könnyű véget vetni ennek a dolognak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne károsíthassák meg sem a nézőinket, sem minket.

Forrás: MTI/Mészáros János