Aki színésznek áll, annak számítania kell arra, hogy intim közelségbe kerül kollégáival vagy épp egy szenvedélyes jelenetben kell helytállnia. Ezzel még nem is lenne semmi baj, kivéve, ha a rendező éppen a színésznő férje. 

Kinizsi Ottó színészként kezdte a karrierjét, de egy idő után úgy érezte, hogy a rendezés közelebb áll hozzá. Az élet azonban nem könnyítette meg Ottó dolgát, a legelső alkalommal ugyanis pont felesége, Deutsch Anita és Rékasi Károly szenvedélyes szexjelenetét kellett instruálnia a kamera másik végéről. Meglehetősen kínos helyzet volt, a két színész alig mert egymáshoz érni, Ottó viszont nem volt szívbajos, felszólította Rékasi Károlyt, hogy fogdossa meg jól a feleségét.

A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 17 éve vannak együtt.Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! Ezt kiabáltam nekik, és ezzel végül sikerült könnyebbé tenni a helyzetet. Mindenki feloldódott, röhögött egyet, majd nagyon jól megcsinálták a jelenetet"

- mesélte Ottó a Blikknek.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 17 éve házasok és mivel mindketten szakmabeliek, így nincs közöttük féltékenykedés.

Köztünk nincs féltékenység, én is mondtam Ottónak, nekik most az a dolguk, amikor táncolnak, hogy működjön közöttük a kémia. Mindketten szakmabeliek vagyunk, ezek egyáltalán nem okoznak problémát nekünk"

- nyilatkozta Anita.