Egy nő megmondta, hogyan lehet boldoggá tenni egy férfit - Hatalmas felháborodást okozott a videója

boldogság férfi Tiktok kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár már milliós nézettséget produkált a TikTokon egy nő videója arról, hogyan lehet boldoggá tenni egy férfit, nem éppen a várt reakciókat kapja. Azzal vádolják, hogy az 1940-es években él. 

A girlygirluk nevű felhasználó egyik videója vírusként kezdett el terjedni az interenten, de nem azért, mert olyan trükköket vagy praktikákat osztott volna meg, amikről soha eddig nem lehetett hallani, még titkok sem derültek ki arról, miért is működik egy kapcsolat: valójában azért terjedt el így a felvétel, mert nagy felháborodást okozott.

A videóban azt osztotta meg követőivel, hogy hogyan lehet boldoggá tenni egy férfit.

  • Etesd meg
  • Csókold meg
  • Viselj ruhát
  • Legyél a legjobb barátja
  • Legyél kacér
  • Változtasd paradicsommá az otthonotokat
  • Áraszd el bókokkal

Ezeket tanácsolja a nő, ám az internetezők többsége szerint ez nevetséges és felháborító. Azzal vádolták meg, hogy az 1940-es években él.

"Elfelejtetted a pelenkacserét, böfiztetést, és az esti mesét" - írta egy hozzászóló utalva arra, nem felnevelni kell egy férfit. "Nem az anyja vagyok, szóval nem" - írta egy másik, de a legtöbben nem értettek egyet a nővel, még a férfiak sem.

@girlygirluk

Add this list if it’s not complete for you

♬ original sound - _ritikaaaa

Ez is érdekelhet

Nemrég Pirner Alma osztotta meg, mi fontos szerinte egy párkapcsolatban: Vannak olyan dolgok, amiket ráhagyok a férjemre, mert szerintem az egy férfimunka, és így tudunk odafigyelni arra, hogy ne heréljük ki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.