"Összesz*rtam magam" - Vomberg Frigyes ordításától megfagyott a levegő a konyhában

ijedtség Vomberg Frigyes Séfek séfe konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Séfek séfe hétfői adásában a versenyzők már élesben bizonyíthattak. A konyhában olyan dolog történt, amit sem a nézők, sem a versenyzők nem felejtenek el egy darabig.

Elérkezett a műsor abba a szakaszába, amikor a továbbjutott versenyzőknek azt kell bebizonyítaniuk, hogy csapatban is megállják a helyüket. A tét óriási, hiszen a korábbi szabályoktól eltérően a séfeknek már az első feladat után döntést kell hozniuk néhány versenyző jövőjéről.

A hétfői Wolf András napja, a választott tematikája alapján pedig első feladatként egy fél sertést kell feldolgozniuk a versenyzőknek, majd a belsőségekből bőségtálat készíteni. A versenyzők óriási káoszt csináltak a konyhában.

- mondta András, akinek a szavait teljesen figyelmen kívül hagyták. Vomberg Frigyes meglepően reagált erre, és magából kikelve, torkaszakadtából üvölteni kezdett.

–mondta az egyik versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.