"Azt mondtam, hogy ne gyere vissza" - a Séfek séfe konyhájába nem kívánt személy tette be a lábát

Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Séfek séfe harmadik évadába nemcsak új jelentkezők érkeztek: Laki harmadjára próbálja meggyőzni a séfeket arról, hogy van helye a konyhában. 

Harmadjára próbálkozott meg Laki azzal, hogy lenyűgözze a séfeket. Az első két alkalom finoman szólva sem sikerült jól: Krausz Gábor legutóbb azt kérte tőle, hogy ne jelentkezzen újra. Ugyanis nemcsak a főztjével volt probléma, hanem a stílusával is. Laki ezúttal azonban teljesen kicserélve érkezett a versenyre, és mindent beleadott, hogy meggyőzze az ítészeket arról: van benne fantázia.

A séfek alaposan meg is döbbentek, amikor a kóstolás és a döntés után kiderült számukra, régi ismerőst köszönthetnek a konyhában. "Azt mondtam, hogy ne gyere vissza" - mondta Krausz Gábor Lakinak, aki nyilvánvalóan nem fogadta meg a tanácsot. Az étele alapján továbbjuttatták a versenyzőt, aki könnyek között fogadta a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.