"Az valahogy nem az én világom” - Erre biztosan nem hajlandó születendő gyermekével kapcsolatban Hajdú Péter

köldökzsinór gyermekszületés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónap múlva megszületik Hajdú Péter harmadik gyermeke. A műsorvezető és kedvese, Eszter apás szülésre készülnek, van azonban egy dolog, amire az apuka semmiképpen sem lesz hajlandó a szülőszobában. 

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter alig várják, hogy megszülessen első közös gyermekük, akiről már tudni lehet, hogy kisfiú lesz.

A kismama nagy valószínűséggel császármetszéssel fogja világra hozni gyermekét, ennék ellenére is bent szeretne lenni Péter a szülésnél. Viszont van egy dolog, amire a műsorvezető semmiképpen sem hajlandó a szülőszobában.

"Mindkét gyermekem születésekor bent voltam a szülőszobában, és ez most sem lesz másképp. Ez az a csoda, amit semmiképpen nem hagynék ki, még úgy sem, hogy Eszti csak császárral szülhet, de ebben is van már tapasztalatom, vagyis nem tartok tőle. Nincs felemelőbb érzés annál, mint amikor közvetlenül a születése után a karjaimba vehetem a gyermekemet.

Egyedül a köldökzsinórt nem én fogom elvágni, mert az valahogy nem az én világom"

- magyarázta a Borsnak Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.