Néhány hónap múlva megszületik Hajdú Péter harmadik gyermeke. A műsorvezető és kedvese, Eszter apás szülésre készülnek, van azonban egy dolog, amire az apuka semmiképpen sem lesz hajlandó a szülőszobában. 

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter alig várják, hogy megszülessen első közös gyermekük, akiről már tudni lehet, hogy kisfiú lesz.

A kismama nagy valószínűséggel császármetszéssel fogja világra hozni gyermekét, ennék ellenére is bent szeretne lenni Péter a szülésnél. Viszont van egy dolog, amire a műsorvezető semmiképpen sem hajlandó a szülőszobában.

"Mindkét gyermekem születésekor bent voltam a szülőszobában, és ez most sem lesz másképp. Ez az a csoda, amit semmiképpen nem hagynék ki, még úgy sem, hogy Eszti csak császárral szülhet, de ebben is van már tapasztalatom, vagyis nem tartok tőle. Nincs felemelőbb érzés annál, mint amikor közvetlenül a születése után a karjaimba vehetem a gyermekemet.Egyedül a köldökzsinórt nem én fogom elvágni, mert az valahogy nem az én világom" - magyarázta a Borsnak Hajdú.