Szabó Zsófi miatt szakított barátnőjével Shane Tusup: "Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul"

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi szerelem Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, lesifotók készültek Shane Tusupról, amint este megérkezik Szabó Zsófihoz és csak reggel távozik. Most kiderült, hogy már hónapok óta együtt vannak.

A Bors úgy tudja, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi hónapokkal ezelőtt ismerkedett meg, és nagyon gyorsan egymásba szerettek. A sport volt az első közös pont az életükben. Egy bennfentes szerint abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek nagyon jó a humorérzéke. A kezdeti hülyéskedésekből alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt.

Amikor Zsófi és Shane megismerkedett még egyikük sem volt szabad. A színésznő már nem lakott együtt férjével, Zsolttal, de még nem volt kész egy új kapcsolatra, Shane pedig akkori párjával, Courtney-val élt együtt. Shane augusztus végén már azért szakított Courtney-val, mert érezte, hogy Zsófial több van köztük, mint barátság.

"A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland. Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. És, hogy miért nem állnak ki végre a nyilvánosság elé? Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ismét megtalálja a helyét a világban, hogy begyógyuljon a szíve és újra ki tudja tárni azt valaki előtt, akit érdemesnek talál rá. A válása hivatalos lezárása előtt ráadásul a saját értékrendje szerint szó sem lehetett arról, hogy más férfivel mutatkozzon nyilvánosan" - mondta a lapnak a pár egyik közeli barátja.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.