Tóth Gabi elárulta, mi az igazi oka annak, hogy nem mutatja meg a kislányát

Forrás: Twitter -
Tóth Gabi öngyilkos tóth gabi kislánya öngyilkosság Vajai öngyilkos fiú zaklatás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit és férje, Krausz Gábor jó ideje meghozták azt a döntést, hogy nem mutatják meg kislányuk arcát a nagyközönségnek. Elhatározásukhoz tartják is magukat. Az énekesnő most egy interjúban árulta el, mi ennek a valódi oka.

Mint minden szülő, Gabi is szeretné megóvni a kislányát attól, hogy sérüljön, hogy bántsák. Bántásból pedig az énekesnőnek az utóbbi hetekben jócskán kijutott. Tóth Gabi a vajai fiú öngyilkossága kapcsán egy interjúban hívta fel a figyelmet arra, milyen károkat okozhat a verbális agresszió.

"Az emberek kivetítik rám a saját problémáikat, biztosan valami rossz emlék, beidegződés hatására. Ráadásul az egy dolog, hogy engem bántanak, én már megszoktam ezt a fajta véleménynyilvánítást, de gondoljunk bele, hogy mekkora károkat okozhat egy érzékenyebb lelkű embernek egy-két negatív beszólás. Én nekik szeretnék példát mutatni, hogy azok, akiket szintén bántanak, ne érezzék magukat egyedül. Gondoljunk csak arra a 16 éves fiúra, aki nemrég azért lett öngyilkos, mert a társai verbálisan bántalmazták. Megrázó és egyben félelmetes, ami történt" - mondta az énekesnő, aki kislányát, Hannarózát szeretné ettől megóvni, ezért nem mutatja meg a médiában.

Tóth Gabi nem mutatja meg Hannarózát a médiában Forrás: Twitter

"Hannarózát nem mutogatom a médiában. Ezt már a legelején eldöntöttük az apukájával, Gáborral. Azt szeretnénk, hogy a lányunk tiszta lappal indulhasson, bármilyen pályát is választ. Másrészt óvjuk őt a közösségi média virtuális világától, a valóságot élje meg, tapasztalatokkal, beszélgetésekkel. Őszinte leszek, nagyon nem szeretném, ha a showbizniszt választaná. Természetesen, ha úgy dönt, hogy ezt választja és van hozzá tehetsége, akarata, biztosan ott leszek mellette, de bevallom, aggódnék érte, félteném" - nyilatkozta a Velvetnek Tóth Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.