"Mindenki tudja, hogy ártatlan" - Bérgyilkossággal vádolt, börtönben lévő bátyjáról nyilatkozott Curtis

testvér börtön Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is írtunk róla korábban, Hajdú Péter nemrég jelentette be, hogy a Frizbi című műsor visszatér, ezúttal a Life TV képernyőjére. A műsorvezető első vendégei között Curtis is helyet kapott. A rapper most először beszélt majd a nyilvánosság előtt a bérgyilkossággal vádolt, börtönben lévő bátyjáról.

Hajdú Péter múlt héten a közösségi oldalán jelentette, hogy három év kihagyás után a Life TV képernyőjén lesz újra látható Frizbi című műsora.

Első vendége Galambos Lajcsi és Curtis volt. A népszerű rapper a nyilvánosság előtt most először nyilatkozott bérgyilkossággal gyanúsított bátyjáról, valamint arról, hogy az édesanyja hogyan kezeli ezt a roppant nehéz helyzetet.

Curtis családja összetart és várják haza a rapper bátyját Fotó / Mediaworks

"Egyelőre várjuk azt, hogy hazajöjjön. Bízok abban, hogy minden ki fog derülni, az, hogy a bátyám ártatlan. Mindenki tudja, hogy ártatlan. Édesanyám nehezen viseli, de mellette vagyunk. Együtt van a család és várjuk haza Lajost. Haza fog jönni"

- jelentette ki Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.