A Katzenbach-gyilkossággal összefüggésbe hozható gyanúsítottról, Sz. Lajosról hamarosan döntenek, kiderül, hogy meghosszabbítják-e a férfi előzetes letartóztatását. Édesanyjában Curtis tartja a lelket. 

A volt focista, Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyeket májusban tartóztatták le. Köztük van Curtis bátyja, Sz. Lajos is. Ügyükben hamarosan tárgyalás várható, eldől, hogy meghosszabbítják-e a férfi előzetes letartóztatását. A család persze abban bízik, hogy számukra kedvezőbb ítélet születik. Curtis édesanyjában egy informátor szerint a rapper tartja a lelket. 

Curtis tartja a lelket édesanyjábanFotó / Mediaworks

"Attiláéknál a családi kötelék roppant fontos és erős, mindig kiállnak a másik mellett. Lajos azonban előzetesben van hónapok óta, a kapcsolattartás nehézkes, vagyis tehetetlenek. Próbálnak lelket önteni egymásba a testvérek, főleg az édesanyjukra figyelnek, aki – érthető módon – összeomlott, sokat sír, talán ő van a legrosszabb lelkiállapotban. Csak szűk családi és baráti körben beszélnek a történtekről, az esetleges következményekről, kifelé nem kommunikálnak. Az újabb tárgyalástól sokat várnak, reménykednek, hogy a bizonyítékok, amelyekkel az ügyvédjük előáll, elegendő lesz ahhoz, hogy fordulatot vegyen az ügy" - mondta az informátor a Blikknek.

"Attila profi a színpadon, a rajongók semmit sem érzékelnek a fájdalmából. Mosolyog, jókedvű, úgy végzi a munkáját, ahogy megszokhattuk tőle. Kifelé azt mutatja, minden rendben, de közben nagyon nehéz neki. Én úgy látom, a koncerteken igyekszik feltöltődni, megpróbál mindent kizárni, csak a zenélésre, az előadásra fókuszál. Ugyanakkor a barátnője is mindenben támogatja, nem is tudom, mi lenne vele, ha Judit nem állna mellette" - tette hozzá.

Életfogytiglani szabadságvesztést kaphat Curtis testvére: pénzért gyilkoltak

Az egykori focista, Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható személyek, köztük Curtis bátyja is életfogytigalni szabadságvesztést kaphatnak az ügyészség közleménye szerint.