Curtis bátyjának ügyében hamarosan döntés születik: édesanyja teljesen összeomlott

Fotó / Mediaworks -
gyilkosság anya Katzenbach Imre Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katzenbach-gyilkossággal összefüggésbe hozható gyanúsítottról, Sz. Lajosról hamarosan döntenek, kiderül, hogy meghosszabbítják-e a férfi előzetes letartóztatását. Édesanyjában Curtis tartja a lelket. 

A volt focista, Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyeket májusban tartóztatták le. Köztük van Curtis bátyja, Sz. Lajos is. Ügyükben hamarosan tárgyalás várható, eldől, hogy meghosszabbítják-e a férfi előzetes letartóztatását. A család persze abban bízik, hogy számukra kedvezőbb ítélet születik. Curtis édesanyjában egy informátor szerint a rapper tartja a lelket.

Curtis tartja a lelket édesanyjában Fotó / Mediaworks

Próbálnak lelket önteni egymásba a testvérek, főleg az édesanyjukra figyelnek, aki – érthető módon – összeomlott, sokat sír, talán ő van a legrosszabb lelkiállapotban.

Kifelé azt mutatja, minden rendben, de közben nagyon nehéz neki.

Életfogytiglani szabadságvesztést kaphat Curtis testvére: pénzért gyilkoltak

Az egykori focista, Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható személyek, köztük Curtis bátyja is életfogytigalni szabadságvesztést kaphatnak az ügyészség közleménye szerint.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.