Lehullt a lepel! Ilyen most valójában Curtis és Majka kapcsolata: "Nagyon jóban vagyunk, de..."

drog barátság Majka Curtis kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis botránya előtt, a rapper Majkával nagyon szoros, baráti viszonyt ápolt. Bár most sincsenek rossz viszonyban, a kapcsolatuk már soha nem lesz olyan, mint azelőtt. 

Mindenkit sokkolt a hír, amikor Majka a SZIN színpadán bejelentette, hogy nem kíván a továbbiakban együtt dolgozni Curtisszel. Akkor úgy tűnt, hogy a közös munka és a barátságuk is végérvényesen befejeződött, de szerencsére másként alakultak a dolgok.

Curtis Hajdú Péter Frizbi című műsorában azonban elárulta, hogy a hatalmas port kavaró botrány visszavonhatatlanul rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

Majka és Curtis kapcsolata már nem olyan, mint régen volt Instagram

"Nagyon jóban vagyunk. De azt nem mondanám, hogy ugyanolyan jó barátok vagyunk, mint a legelején, hogy mindent együtt csinálunk. Nem járunk annyit össze. Peti 10 évvel idősebb, más társaságba jár, más az életvitelünk. De nagyon szeretjük egymást"

- mondta el őszintén a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.