Hatalmas bejelentést tett a TV2: Ő lesz a csatorna új műsorvezetője

Facebook -
TV2 műsorvezető új Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után visszatér a TV2 képernyőjére a Hal a tortán című főzőműsor. Arra is fény derült már, hogy ki lesz a műsorvezetője.

Nemsokára újra képernyőn lesz látható a TV2 népszerű műsora, a Hal a tortán. Információk szerint a műsorúj évadának forgatásai már elkezdődtek, a sztárok közül többek között Szögeczki Ági, Gáspár Győző és Ambrus Attila is vendégül látja majd a főzőtársait vacsorára.

A TV2 már arról is lerántotta a leplet, hogy a Hal a tortán legújabb évadának műsorvezetője Gáspár Bea lesz, aki közösségi oldalán boldogan mesélte az örömhírt a rajongóinak - írja a Blikk.

Gáspár Bea lesz a Hal a tortán című főzőműsor műsorvezetője Facebook

"Most már én is hírül adhatom, hogy én vagyok a megújult Hal a tortán című Gastroreality háziasszonya! Imádom ezt az új szerepet, nagyon élvezem az új munkát! Köszönöm a TV2-nek, hogy engem választott erre a szerepre"

– írta Instagram-oldalán Bea asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.