Berki Mazsi megdöbbentő vallomása: "Voltak olyan időszakok, amikor azt mondtuk mindketten, jobban járnánk, ha elválnánk"

videó szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomást tett a Mokkában Berki Krisztán és a várandós Mazsi. A hormonok megborították érzelmi világukat, ami miatt válságba került a kapcsolatuk. Volt, amikor azt gondolták, hogy jobb lenne, ha elválnának. 

Berki Mazsi és Krisztián volt ma reggel a Mokka vendége, ahol mindketten bevallották: próbára tette a kapcsolatukat az elmúlt időszak. A terhességi hormonok miatt olyan hangulatingadozások jellemezték a mindennapjaikat, hogy volt olyan időszak, amikor azt gondolták jobb lenne, ha elválnának.

"Tele voltak hullámokkal. Azt gondolom, a hormonok erősen dolgoztak mind a kettőnknél, tehát voltak olyan időszakok, amikor azt mondtuk mindketten, hogy jobb lenne, hogyha elválnánk és kicsit külön utakon folytatnánk"

- vallotta be Mazsi, amit Krisztián is megerősített.

Ez a hullámvölgy szerencsére csak a terhesség alatt volt jellemző a kapcsolatukra, amelyből egyre kevesebbet észlelnek mostanában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.