Weisz Fanni elárulta, miért nem tartotta a kapcsolatot a családjával: ez bolondította meg

Forrás: instagram.com/realweiszfanni -
HOT! magazin Weisz Fanni szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fordulatot vett Weisz Fanni élete az utóbbi másfél évben. A modell hosszú évek után visszatalált a családjához, miután zátonyra futott a házassága. A híresség magánélete most kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az álomszerű élet mögött azonban dúlnak a harcok – erről pedig a friss HOT!-nak számolt be a modell és édesanyja.

"A szerelem bolondított meg, ami egy nagyívű kapcsolat során nem meglepő. Aztán kezdtem elveszíteni a kontrollt az életem felett, miközben egyre távolabb kerültem a szeretteimtől. Nem is tudom, hol volt az a pont, amikor a sok tiltás ellenére végül találkoztam az anyukámmal. Abban a pillanatban rájöttem: hibát követtem el. Soha nem kapom vissza az elvesztett öt évet az életemből" – mesélte Fanni a magazinnak.

Weisz Fanni visszatalált a családjához Forrás: instagram.com/realweiszfanni

A lapban anya és lánya arról is beszámol, hogyan oldják fel a szorongásokat, és azt sem rejtik véka alá, miként találtak vissza egymáshoz.

Keressétek az új HOT! magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.