"Potyognak a könnyeim " - Soha nem látott fotókat posztolt Rubint Réka a születésnapos Laráról

Forrás: Instagram/rekarubint -
Rubint Réka Schobert Lara ünnep család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka megható sorokkal és régi fotókkal köszöntötte 18 éves nagylányát, Larát.

Rubint Réka közösségi oldalán tett közzé egy 18 évvel ezelőtt készült fényképet, amin ő, Norbi, és az akkor született Lara szerepelnek. A lapozgatós Instagram poszt tele van kiskori fotókkal, amiket látva szinte hihetetlen, hogy Schobert Lara már 18 éves. A sztáranyuka a fotók mellett egy megható vallomással is kedveskedett lányának, és bevallotta követőinek, hogy ezt a posztot is pityeregve írta meg.

"Drága Kicsi Larám! 18 évvel ezelőtt, pontosan ezekben a percekben / 0 òra 20perckor / láttad meg ezt a világot❤️ Akkor ott számunkra megvàltozott minden! Család lettünk! Édesanya és Édesapa , akiknek Te ès a Testvéreid jelentik a MINDENT!

Nincsenek szavak arra, amit érzek ... csak potyognak a könnyeim ... az èn ici-pici csöppsègem felnőtt nővè érett, akiért bármikor a tűzbe mennék, bármikor bàrmit megtennèk ...

de tudom, h ezt mennyire utálod és persze tudom, h a leghelyesebb út az, ha engedem, hogy megtapasztald azt, amit én már tudok ♀️ Kicsi Kincs! Isten éltessen sokáig! Egyet ne feledj! A család az a "vár" , ami minden "harcban" óvó menedéket és biztonságot fog adni számodra!!! Soha, senki kedvéért NE add fel az elveidet és az álmaidat! Maradj ilyen ritka kincs, mint amilyen vagy!!! Nagyon szeretünk!!!❤️❤️❤️"

-írta Réka a fotók mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.