Végleg felhagy a pornózással Cicciolina - másban találta meg a kiteljesedést

modell pornó magazin Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokoldalú pornószínésznő hamarosan megjelenik a televízióban, újságokban és óriásplakátokon is. Cicciolina 69 évesen sem fél új dolgokat kipróbálni: hamarosan egy nemzetközi ruhamárka arcaként láthatjuk viszont.

"Október tizenötödikével kijön egy nagyon frankó ruhamárka kampánya, amit az egész világ ismer. Minden újságban benne lesz a fotóm, benne leszek a tévében, mivel részt veszek ebben a kampányban. A Desigualnak lettem az arca" - árulta el Cicciolina a hatalmas hírt, elsőként a Metropolnak.

"Még Budapesten is megtalálható leszek az üzletekben. Én szeretem, azért, mert spanyol cég, ráadásul színesek a ruhái. Én a fekete színt nem szeretem, mert sokat gyászoltam, elég volt" - mesélte modell, aki úgy érzi, igazán passzol hozzá a márka stílusa, de szívesen elfogadna más felkéréseket is.

Cicciolina Forrás: Cicciolina/Instagram

Staller Ilona egy eddig ritkán említett hobbit is magáénak tudhat.

"Kislánykoromban a papám megtanított sakkozni, és mindig megvertem őt" – árulta el a most részben sakkozással pénzt kereső fotómodell, aki úgy érzi, hogy ez talán segít megértetni az emberekkel, hogy ő nem csak „egy buta pornós".

"Fel szoktam tenni Facebookra, hogy ki akar sakkozni velem? Megmondom, mennyibe kerülök, és kifizetnek. Így nincs az, hogy jaj, a Ciccolina, a pornós. Az utolsó munkámat a 80-as években csináltam és bár még mindig valakinek ez jut eszébe, szerencsére már egyre jobban feledésbe merült az a Husika. Most azt mondják, hogy jé, te tudsz sakkozni?" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.