"Engem sokszor, sokan hülyének tudnak nézni" - Így óvja környezetét Takáts Tamás

MTVA -
Karthago környezetvédelem magazin Takáts Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takáts Tamás életében a környezetvédelem kiemelten fontos. A zenész igyekszik minden napját minél tudatosabban élni.

A Máté Péter-díjas énekes lehetőség szerint még csak autóba sem ül be, inkább a biciklizést vagy a tömegközlekedést részesíti előnyben.

"Igyekszem nem pazarolni.

Borsnak

környezetvédelem, környezettudatosság, kuka Fotó / 123RF

"Engem sokszor, sokan hülyének tudnak nézni, hogy igyekszem minden szemetet külön gyűjteni. Leginkább azért, mert folyton mesélik, hogy látják, ahogy a kukásautóba egyszerre ömlik bele az összes szemét, függetlenül attól, hogy melyik szemeteskukában volt. És lehet, hogy igazuk van, de az is lehet, hogy nincs. Pontosan emiatt én igyekszem úgy élni, hogy ne ártsak vele senkinek és valamilyen úton-módon megpróbáljam megvédeni ezt a kis bolygót, ahol élünk."

A Karthago énekes-dobosa utazási szokásairól is beszélt:

"Nem vezetek. Bárhova is kell mennem, minimum az, hogy beülök valaki mellé. De ha arra nincs lehetőségem, akkor is legalább buszra szállok vagy biciklire ülök, szóval nem kell aggódnia senkinek, tőlem nem lesz büdös a város. Fontosnak tartom, hogy mindenki tegye meg azt a környezetében, amit csak tud. Ez ugyanis az első lépés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.