Minden pénze elfogyott: Csúcsgázsiért vállalta a zsűrizést Bereczki Zoltán a Dancing with the Starsban

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán pénz Dancing with the Stars zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán a Dancing with the Stars második évadában erősíti a zsűri csapatát; kiderült, hogy nagyon komoly összeget kap érte. Kevesebbért nem is vállalta volna a felkérést a színész, ugyanis a pandémia alatt az összes tartalékát felélte.

Bereczki Zoltán Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélte el, hogy a koronavírus teljesen felbolygatta az anyagi helyzetét, a pandémia alatt ugyanis az összes félretett pénzét felélte.

A TV2 felkérése a legjobbkor jött, a Dancing with the Starsban való zsűrizésnek köszönhetően visszatért az anyagi stabilitás az életébe. Zoli elárulta, hogy nagyon magas összeget kért a munkáért cserébe, amire szerencsére rábólintott a csatorna.

Bereczki Zoltán csúcsgázsiért vállalta a zsűrizést a Dancing with the Starsban Forrás: TV2

"Én azt mondtam, egy bizonyos összegért nagyon szívesen. Az sokkal kevésbé érdekelt abban a pillanatban, hogy ez jót tesz-e a népszerűségemnek. Üres volt a kassza, és úgy voltam vele, az most a legfontosabb, hogy a gyerekem és a családom jövőjét biztosítani tudjam. Ez úgy jön össze, ha viszonylag rövid időtöltéssel, jó gázsiért tudok dolgozni. Ők pedig az összegre azt mondták, hogy igen"

- mesélte a színész-műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.