Már csak pár hét és világra jön Berki Krisztián és Mazsi kislánya, akit már nagyon várnak. Egyelőre azonban a nevéről nem született végleges döntés, Mazsiék két név között vacillálnak. 

Berki Krisztián és Mazsi kislánya heteken belül meglátja a napvilágot, a szülők azonban még nem döntötték el véglegesen, mi legyen a kicsi neve. Mazsiék szeretnének biztosra menni, így még számmisztikus segítségét és kérik a kérdésben. 

Holnap @berkikrisztian -nal számmisztikushoz megyünk kirakatni születendő kislányunk nevét... Az első nevünk Berki Milla Katarina volt, aztán valamiért még keresgéltem, pedig azt mondják, az első gondolat a jó gondolat. Szóval nem kizárt, hogy ennél a névnél maradunk. Majd jött a Berki Brianna ... írtok nekünk még pár nevet, ami szerintetek jól cseng a Berkivel?"

- írta Mazsi Instagram-oldalán és záporoztak is a nevek a követőktől. Felmerült a Bíborka, Norina, Evolet, Vivien és Léna is, de volt, aki szerint a Milla tökéletes választás. 

A pár nagy meglepetést okozott azzal, amikor bejelentették, hogy első közös gyermekük világrajövetelét élőben fogják közvetíteni.