Hónapok óta dúl a szerelem Palik László és új párja között. Környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak: sikeresek, karrieristák és mindketten sportimádók.

Tavaly robbant a bomba, hogy véget ért Palik László és Marsi Anikó házassága, majd nem sokkal később érkezett a hír, hogy Palik Lászlónak máris barátnője van, mégpedig egy korábbi Exatlon játékos személyében. Ez már azonban a múlté, a műsorvezető ugyanis hónapok óta egy sikeres ügyvédnővel jár, aki hasonló élethelyzetben van, mint ő: szintén zátonyra futott házassága után keresi a boldogságot - írja a Story Magazin

Palik László és új kedvese között hónapok óta dúl a szerelem.Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók. (...) Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, és emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni a másikra"

- mesélte a pár egyik barátja. Bár a nagy nyilvánosság előtt még nem vállalták fel a kapcsolatukat, nem is tagadják, sőt barátaik előtt már büszkén vállalják, hogy egy párt alkotnak.