Alexandra már a múlté - Új kedvese van Palik Lászlónak: ezt lehet tudni választottjáról

Forrás: Instagram/Exatlon Hungary -
Palik László párkapcsolat szerelem ügyvédnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta dúl a szerelem Palik László és új párja között. Környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak: sikeresek, karrieristák és mindketten sportimádók.

Tavaly robbant a bomba, hogy véget ért Palik László és Marsi Anikó házassága, majd nem sokkal később érkezett a hír, hogy Palik Lászlónak máris barátnője van, mégpedig egy korábbi Exatlon játékos személyében. Ez már azonban a múlté, a műsorvezető ugyanis hónapok óta egy sikeres ügyvédnővel jár, aki hasonló élethelyzetben van, mint ő: szintén zátonyra futott házassága után keresi a boldogságot - írja a Story Magazin.

Palik László és új kedvese között hónapok óta dúl a szerelem. Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

- mesélte a pár egyik barátja. Bár a nagy nyilvánosság előtt még nem vállalták fel a kapcsolatukat, nem is tagadják, sőt barátaik előtt már büszkén vállalják, hogy egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.