L. L. Junior: "Tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal"

Forrás: Instagram/l.l.junior -
Körtvélyessy Kinga luxusház L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, árulja luxusházát L. L. Junior. Feleségével a házasságuk megmentéséért küzdenek, de abban biztosak, hogy nem eddigi otthonukban szeretnék folytatni az életüket. A zenész háza még nem kelt el, most 10 milliót engedett az árból, így azt 270 millió forintért lehet megvenni. 

"A tragédia után ez egy menekülés volt számomra. Egyrészt máshol akartam élni és a kertes ház régi álmom volt, másrészt a ház körüli munkák elvonták a figyelmemet is. Amikor terveztük az otthonunkat mindent nagyon szépre, modernre akartunk csinálni, mert úgy terveztük, örökre itt maradunk. Olasz belsőépítészünk volt, az alapanyagokat külföldről hozattuk, teljesen okos ház lett, minden szobában van robot asszisztens is, tehát minden szempontból a legmodernebb a kialakítás. Mi imádtuk ezt a házat, biztos vagyok benne, hogy a következő tulajdonos imádni fogja a környéket, a hazát és panorámát is" - mondta el a Blikknek a zenész.

Forrás: Instagram/l.l.junior

"Amikor még együtt laktunk itt a feleségemmel, Kingával, már akkor eldöntöttük, hogy túl nagy nekünk ez a ház (...) Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk (...) Végül az élet is közbeszólt, ugyanis nyáron szakítottunk Kingával, aki a kislányunkkal, Lilikével együtt egy albérletbe ment. Azóta kong az ürességtől a ház, szeretném minél előbb eladni, ezért is vittük lejjebb az árát. Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg és nem itt" - tette hozzá Junior, aki - ha eladta az ingatlant - egy lakást szeretne venni Budapest belvárosában és közel hozzá egy kertes házat.

"Akkor lehet majd azt tervezni, hogy újra összeköltözünk-e, egyelőre viszont időt és teret adunk egymásnak" – vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.