Elképesztő fóbia: szinte csak kenyeret hajlandó enni ez a nő

Forrás: wideonet / Shutterstock -
táplálkozás kenyér szelektív étkezési zavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkora óta szelektív étkezési zavarral küzd Katie Donnelly, aki szinte csak kenyeret eszik, mert fóbiája van a legtöbb ételtől.

Katie fóbiája ráadásul olyan súlyos, hogy vannak olyan ételek, amikkel nem tud egy szobában tartózkodni sem, nemhogy megkóstolni, így a legtöbbször még a konyhát is elkerüli, hogy látnia se kelljen a benne undort kiváltó ételeket.

Forrás: wideonet / Shutterstock

Nem ez a nő az egyedüli, aki ilyen betegségben szenved, a minap egy tiniről írtunk, aki heti 100 csirkefalatot fogyaszt el. David mindentől irtózik, ami puha; zöldséget gyerekkora óta nem evett. Mivel tudja, hogy a problémája pszicés eredetű, a táplálkozása pedig rendkívül egészségtelen, segítséget kért. A fiút hipnózissal kezdték el kezelni, és azt mondta, hogy sokkal jobban érzi magát, és sok "új" ételt megkóstol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.