Ryan Reynolds egy időre búcsút mond a színészetnek

Deadpool színész visszavonulás filmek sztár Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongókat sokkolta Ryan Reynolds visszavonulása.

Ryan Reynolds sokáig volt B kategóriás vígjátékok főszereplője, majd egycsapásra világsztár lett. Az elmúlt években olyan filmekben kapott szerepet, mint a Deadpool-mozik, a Sokkal több mint testőr epizódok, vagy a Free Guy.

Ryan Reynolds november 12-én például a Dwayne Jonhson és Gal Gadot nevével is fémjelzett Különösen veszélyes bűnözők című heist vígjátékban szerepel, ami a Netflix életében is egy nagy durranás, hiszen ez az egyik legnagyobb költségvetésű filmje - írja a Blikk.

A színész az Apple TV+-ra készőlő Spiritedet forgatta, amely után azonban bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, de csak egy szusszanás erejéig.

„Ezennel végeztem a Spiriteddel. Nem biztos, hogy három évvel ezelőtt is kész lettem volna igent mondani egy ilyen kihívást jelentő filmre.

Az éneklés, a tánc és a homokozóban való játék Will Ferrell-lel egy csomó álmomat váltotta valóra. És ez a második filmem a nagyszerű Octavia Spencerrel...

Tökéletes alkalom ez arra, hogy egy kis időre visszavonuljak a filmkészítéstől. Hiányozni fog minden másodperce annak, amikor ilyen obszcén módon tehetséges alkotók és művészek csoportjával dolgozhattam.

Manapság a kedvesség legalább annyira számít, mint a tehetség. Szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel dolgozhattam, akik mindkettővel el vannak látva" – írja közösségi oldalán Ryan Reynolds.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.