A rajongókat sokkolta Ryan Reynolds visszavonulása.

Ryan Reynolds sokáig volt B kategóriás vígjátékok főszereplője, majd egycsapásra világsztár lett. Az elmúlt években olyan filmekben kapott szerepet, mint a Deadpool-mozik, a Sokkal több mint testőr epizódok, vagy a Free Guy. 

Ryan Reynolds november 12-én például a Dwayne Jonhson és Gal Gadot nevével is fémjelzett Különösen veszélyes bűnözők című heist vígjátékban szerepel, ami a Netflix életében is egy nagy durranás, hiszen ez az egyik legnagyobb költségvetésű filmje - írja a Blikk.

A színész az Apple TV+-ra készőlő Spiritedet forgatta, amely után azonban bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, de csak egy szusszanás erejéig. 

„Ezennel végeztem a Spiriteddel. Nem biztos, hogy három évvel ezelőtt is kész lettem volna igent mondani egy ilyen kihívást jelentő filmre.

Az éneklés, a tánc és a homokozóban való játék Will Ferrell-lel egy csomó álmomat váltotta valóra. És ez a második filmem a nagyszerű Octavia Spencerrel...

Tökéletes alkalom ez arra, hogy egy kis időre visszavonuljak a filmkészítéstől. Hiányozni fog minden másodperce annak, amikor ilyen obszcén módon tehetséges alkotók és művészek csoportjával dolgozhattam.

Manapság a kedvesség legalább annyira számít, mint a tehetség. Szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel dolgozhattam, akik mindkettővel el vannak látva" – írja közösségi oldalán Ryan Reynolds.