Bochkor Gábor és Boros Lajos 16 éven át dolgoztak együtt, legnépszerűbb rádióműsoruk azonban a Bumeráng volt, mellyel hallgatók ezrei indították a reggelüket. 

Teljesen kiakadtak a rajongók, amikor annak idején megszűnt a Bumeráng rádióműsor, majd Boros Lajos is bejelentette, hogy a kora miatt kiszáll a reggeli rádiózásból. Lalikirály most meglepő kijelentést tett a Blikk + Győző adásában, azt állítja, hogy valójában Bochkor Gábor kérte meg arra, hogy távozzon a műsorból. 

A legpitiánerebb történet volt ez. Az történt, hogy egyszer csak hatvanéves lettem, figyelmeztetés nélkül. Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves. Balázsék fiatalabbak és pont annyival, amennyit te hozol korban"

- állítja Boros Lajos, aki akkor ebbe majdnem belehalt, de nem vitatkozott, a műsor érdekeit nézte még akkor is. 

Boros Lajos azt állítja, hogy Bochkor Gábor kérte meg rá, hogy távozzon a Bumerángból.LifeTV

Bocskor Gábor azonban egészen máshogy emlékszik. Szerinte Lalikirály az utolsó években már sokszor fáradt volt és azt mondta, hogy nem akarja már ezt csinálni.

Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad, és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné. Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte... Azt is szerettük volna, ha egy nagy bulival ér véget a közös pályafutásunk, de mivel közben megszűnt a Neo, erre már nem nyílt lehetőségünk. Lajos egyébként 65 éves volt, amikor befejeződött a Bumeráng."

Boros Lajos már nagyon örülne egy klasszikus rádiós munkának, elmondása szerint ugyanis 2018 óta egyetlen forintot sem keresett. Hat éve pokollá teszik az életét egészségügyi problémái, szerencsére azonban orvosa szerint mára minden betegségéből kigyógyult