Saját bevallása szerint is rendszertelen életet élt a Groovehouse énekesnője, Judy, aki végül kezébe vette az irányítást és változtatott az életmódján. Meg is lett az eredménye. 

A koronavírus-járvány okozta bezártság nemcsak az emberek millióinak lelkivilágára, hanem testi egészségére is rossz hatással volt. Sajnos ,ennek esett áldozatául a népszerű magyar énekesnő, Judy is. A Groovehouse frontasszonya az elmúlt két év alatt közel tíz kilót hízott.

"2019 novemberében már volt két kiló felesleg rajtam a nagykoncertünk idején. Aztán jött a járvány miatti leállás, úgy voltam vele, hogy ez is, az is belefér, a rendszertelen életmód is belefért, minden. Szépen, lassan szökdeltek rám a kilók, egészen addig, míg plusz tíz kilót nem mutatott a mérleg. Ez egy alacsony nőn, amilyen én vagyok, még jobban meglátszik" - mondta el a Tények Plusznak Judy.

"Forrás: Life.hu"
Ez segítette Judy fogyását
Korábban már rengeteg fogyókúrát kipróbált, de azok csak időszakosan oldották meg a súlyproblémáját.

Az együttes most újabb nagykoncertre készül, ezért Judy eldöntötte : radikális változásokra lesz szüksége. A kitartásának és teljes életmódváltásnak köszönhetően megszabadult a feleslegétől, sőt olyan alakja van, hogy ismét bele tud bújni tinikori ruháiba. Elmondása szerint éhezés nélkül sikerült lefogynia: feleakkora adagokat eszik, mint korábban, az ételei pedig egészséges hozzávalókból készülnek.