Tíz kilót hízott az ismert magyar énekesnő, most viszont tinikori ruhái is nagyok rá

Judy pandémia fogyás Groovehouse életmódváltás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint is rendszertelen életet élt a Groovehouse énekesnője, Judy, aki végül kezébe vette az irányítást és változtatott az életmódján. Meg is lett az eredménye. 

A koronavírus-járvány okozta bezártság nemcsak az emberek millióinak lelkivilágára, hanem testi egészségére is rossz hatással volt. Sajnos ,ennek esett áldozatául a népszerű magyar énekesnő, Judy is. A Groovehouse frontasszonya az elmúlt két év alatt közel tíz kilót hízott.

"2019 novemberében már volt két kiló felesleg rajtam a nagykoncertünk idején. Aztán jött a járvány miatti leállás, úgy voltam vele, hogy ez is, az is belefér, a rendszertelen életmód is belefért, minden. Szépen, lassan szökdeltek rám a kilók, egészen addig, míg plusz tíz kilót nem mutatott a mérleg. Ez egy alacsony nőn, amilyen én vagyok, még jobban meglátszik" - mondta el a Tények Plusznak Judy.

Ez segítette Judy fogyását

Korábban már rengeteg fogyókúrát kipróbált, de azok csak időszakosan oldották meg a súlyproblémáját.

Az együttes most újabb nagykoncertre készül, ezért Judy eldöntötte : radikális változásokra lesz szüksége. A kitartásának és teljes életmódváltásnak köszönhetően megszabadult a feleslegétől, sőt olyan alakja van, hogy ismét bele tud bújni tinikori ruháiba. Elmondása szerint éhezés nélkül sikerült lefogynia: feleakkora adagokat eszik, mint korábban, az ételei pedig egészséges hozzávalókból készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.