"Mikor híztál meg ennyire?" - Kiakadt a magyar énekesnő, akinek beszóltak a kommentelők

kritika Singh Viki komment hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki az egyik fellépéséről posztolt videót a TikTokra. A kommentelők nem az énekesnő előadását minősítették, hanem azt, hogy - egyesek szerint - meghízott. Viki válaszolt is az őt kiritizálóknak.

Íme, a szóban forgó videó, aminél megjegyezték a követők, hogy Viki meghízott:

@singhvikiofficial

##hollywoodnight##orfeum

♬ eredeti hang - Viktória Singh

Viki pedig pár nappal később megmutatta magát ugyanabban a ruhában, és helyretette a fanyalgókat:

"Pár napja kitettem egy videót, amin énekelek, és ez a ruha van rajtam... Természetesen a videó lényege az éneklés volt, nem pedig a ruhám, de tény, hogy mivel a felvétel késő este készült, már túl voltam egy vacsorán, és urambocsá' még (kapaszkodjatok meg) egy desszerten is! És igen, a felvételen volt pocim... Ami szerintem teljesen normális dolog! A kérdés itt nem a "poci vagy nem poci", hanem az, hogy mégis miért és kinek okoz örömöt az, hogy ilyen és ehhez hasonlókat kommenteljen, mint itt ez a komment, amire a TikTok videóval válaszoltam...?! Idézem: "Mikor híztál meg ennyire? Nekem vékonyan vagy meg..." (Jelezném, nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű komment.)
Mégis miért tesszük ezt egymással? Normális dolog az ,hogy itthon így "támogatják " egymást a nők? Normális dolog az, hogy megalázzák és sárba tiporják egymást? Ez a kérdés vajon a kommentelőt kielégítette? Vajon örömet okozott neki? Valószínűleg igen, máskülönben nem tette volna... És itt kezdődik a baj! A még nagyobb baj, hogy ez a fajta gyűlöletbeszéd, és egymás lelkének széttaposása, szétcincálása már gyerekkorban elkezdődik! Aztán persze a saját frusztrációinkat úgy vezetjük le, hogy másokat is bántunk... És így tovább! Legyen már elég! Vegyük már észre!!!!!" - írta Viki az Instagramon.

Nem ez az első eset, hogy Vikit kiosztják a követői: nemrégiben az édesanyja miatt kapott hideget-meleget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.