"Régóta vágyom rá, hogy anya legyek" - Őszintén vallott a TV2 sztárja

Forrás: Shutterstock -
anyaság Sztárban sztár leszek! Venczi Zóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon fiatal még, de már most gondol az anyaságra a Sztárban sztár leszek! szereplője. Venczli Zórának a családja a legfontosabb.

"Nélkülük nem is tudom, hol lennék. A 21 éves öcsémet, Alexet még az életemnél is jobban szeretem. Olyan, mintha a második anyukája lennék, mindentől védeni szeretném, és bármit megtennék érte" – kezdi a holnap megjelenő HOT! magazinban Zóra.

"Régóta vágyom rá, hogy anya legyek, de mindig mást gondolok a családalapítás idejéről. Most úgy érzem, hogy ez a műsor nagy lehetőség, és a karrieremre fókuszálnék. Minden lehetőséget szeretnék megragadni, és csak utána vágnék bele az anyaságba. Persze egyedül ehhez nem is vagyok elég"

- tette hozzá.

Nagyon vágyik az anyaságra a TV2 sztárja (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

De vajon ki lenne az, aki mellett lehorgonyozna? Esetleg visszatérne az expasijához? A válaszokat megtaláljátok a friss HOT!-ban, akár digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.