Rubint Réka elárulta, hogy Lara plasztikáztatta-e a melleit

Forrás: TV2 -
Rubint Réka Párizs Schobert Lara mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete töltötte be 18. életévét Schobert Lara, édesanyja, Rubint Réka pedig Párizsba vitte ünnepelni. Lara nagyon szexi fotókat posztolt onnan, a képek láttán a követők azt gondoltál, hogy a fiatal lány megnagyobbíttatta a melleit. Édesanyja most tisztázta a helyzetet.

"A lányom nem műttette meg a mellét, ezt szeretném tisztázni. Lara genetikailag az édesanyám típusa: vékony lábak, dús keblek. Szerencsés alkat, és közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy tizennyolc éves lett, felnőtt nő vált belőle. Egyszerűen nem értem, hogy miért olyan különös ez. Miért kellene egy tizennyolc éves lánynak, tizenkét-tizennégy éves testben élni?! Mint mindenki, ő is nővé érett, aminek vannak fizikai jelei. Szóval Lara nem feküdt kés alá, amint felnőtt korúvá vált, sőt nincsenek is ilyen irányú tervei" - mondta Rubint Réka a legfrissebb Story magazinban.

Schobert Lara és Rubint Réka Forrás: TV2



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.