Köllő Babett: "Nem az ismertségért akartam ismert lenni"

Forrás: TV2 -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Tényeknek adott interjút Köllő Babett. A luxusfeleségként országos ismertségre szert tett színésznő elmondta, milyen tervei vannak a jövőben. 

„Sokat vágytam arra, hogy ott lehessek, ahol most vagyok. Ha az ember elér egy célt, már tűzi is ki a következőt. Volt egy stratégiám a Feleségek luxuskivitelben című sorozattól kezdve. Szép gondolat, hogy mindenki ismerje meg a nevemet: ám azért, mert egy idő után úgy láttam, hogy amennyiben csak színházban játszom, akkor nem feltétlenül kapok meg olyan munkákat, amiket szeretnék. Ha valaki ismertté válik, könnyebben jut álomszerepekhez. Az ismertség csak egy pozitív mellékterméke a munkámnak, és én a munkámat szeretem. A színészek mindig az ismertséggel azonosítják a sikert, pedig szerintem a kettőnek köze nincs egymáshoz. Ugyanakkor ez mégis egy komoly fokmérő. Ahonnan én jöttem, a vidéki színházból, ott sok tehetséges színész dolgozik, és lehet, hogy soha nem ismeri meg a széles közönség a nevüket. Ezért kellett nekem a képernyő" – nyilatkozta Babett.

Forrás: TV2

„Amire vágyom, az egy saját műsor. Egy éve minden héten járok saját coach-hoz, a Demcsák Zsuzsihoz, tőle tanulom a mesterséget. Nagyon jó, hogy az embernek van frappáns válasza mindenre és egy állandó jelenléte a képernyőn, de hozzá kell tanulni nagyon sok mindent. Életem végéig tanulni fogok" - tette hozzá a Sztárban sztár leszek! dögös mestere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.