Bármelyik pillanatban szülhet Berki Mazsi: megmagyarázták, miért akarják közvetíteni a szülést

Insta, Berki Mazsi -
szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi élőben közvetítik az első közös gyermekük világrajövetelét, rengeteg támadást kaptak a közösségi oldalaikon. Most a Mokkában védték meg álláspontjukat.

Berkiék kislánya bármelyik pillanatban megszülethet. Mazsi a Mokkának számolt be arról, hogy tegnapelőtt azt hitte, eljött az idő:

Fény derült arra is, hogy a szülés rögzítése Mazsi ötlete volt. Nem realityt szeretnének, és nem azt akarják megmutatni, hogyan születik meg a baba - ez szerintük egy olyan intim dolog, ami a kisbabáé. Ők inkább az érzéseket szeretnék átadni a nézőknek.

Mazsi nagyon sok szülés közvetítést nézett végig. Szerinte, ha valaki belenézett már egy ilyen közvetítésbe, az látja, hogy az egész az érzelmekről szól, és ők pontosan ezeket az érzelmeket szeretnék megmutatni.

Berki Krisztián még hozzátette, hogy vannak azok, akik már átélték a szülést, vannak azok, akik szeretnék átélni, és még kiemel egy harmadik csoportot, azokat, akik sajnos a szülés csodáját soha nem fogják átélni. Ők például csak ilyen videókon keresztül tudják megtapasztalni azt a csodát, amelykeről a friss szülők mindig mesélnek.

Berki Mazsi, Berki Krisztián Insta, Berki Mazsi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.