"Soha nem jelentkezett értük senki" - megszólalt Terry Black gyerekeinek gyámja

Forrás: TV2 -
Terry Black Árvai Mónika nevelőanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black barátja vállalta magára a gyám szerepét, ugyanis senki más nem akarta a gyerekeket.

Árvai Mónika neveli a két éve elhunyt előadóművész kisebbik örökbefogadott gyermekét, Fannit. A 16 éves kamaszlánnyal nem könnyű együtt élni, miközben idősebb fiútestvérével, a szintén örökbefogadott Danival minden kapcsolat megszakadt.

Mónikát és Terry Blackket a média hozta össze, Csernus Imre műsorában ismerkedtek meg évekkel ezelőtt. Sokat beszélgettek, de igazán szoros barátság csak az utolsó években alakult ki közöttük. Mónika szerint Terry teljesen más arcát mutatta a nagyközönség felé, egyáltalán nem volt botrányhős, sokkal inkább segítőkész és jószívű embernek ismerte meg.

Terry Black és lánya, Fanni Forrás: TV2

Egyik utolsó döntése azonban a nőt is meglepte. Terry ugyanis azt szerette volna, ha Mónika vigyáz két nevelt gyermekére, Danira és Fannira. "Nem maradt senkijük, azt gondoltam, persze, segítek nekik, ez nem is kérdés, de majd jön valaki, aki tovább neveli őket. Soha nem jelentkezett értük senki" - meséli a hölgy a Ripost7-nek.

A fiú most 20 éves és Németországban él, már nem tartja a kapcsolatot húgával sem. A lány Mónikával él együtt Pécsett, és úgy viselkedik, mint egy tipikus tinédzser. A helyzetet azonban nehezíti, hogy Terry anno elkényeztette a gyermekeit, akik maguktól semmit sem tudnak elintézni.

"Fanni mindenben a segítségemre szorul, én viszont próbálom őt az önálló életre és boldogulásra nevelni. Ebből adódnak vannak a konfliktusaink. Nem jól viselem a vitáinkat, hiszen amikor az apja meghalt, én Svájcban éltem, őmiatta mindent magam mögött hagytam és hazaköltöztem. Bánt, érzelmileg ezt úgy viszonozza, ahogy vártam. Danival már egyáltalán nem beszélnek egymással, ez is rosszul érint engem."

Mónika igyekszik felvenni a kapcsolatot Fanni biológiai rokonaival, ugyanis azt érzi, ha vele valami történne, a lánynak senkije se maradna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.