A Ninja Warrior egyik versenyzője, Tóth Sándor nem ápolt jó viszonyt az édesapjával amíg be nem következett egy tragédia. Onnantól mindkettejük életében új fejezet kezdődött.

A Ninja Warrior pályáján hatalmas nyomás nehezedik a versenyzőkre, hiszen csak egyetlen esélyük van arra, hogy bizonyítsanak és elérjék az álmukat, amiért évekig dolgoztak. Sokan vannak köztük, akik nagyon nehéz élethelyzetből küzdötték fel magukat idáig, van, akinek újra kellett tanulnia járni, míg másnak már az első pillanattól küzdelem volt az élete, hiszen halva született.

Tóth Sándor a TV2 Ninja Warrioir című műsorában bizonyítForrás: TV2

Tóth Sándornak sem volt könnyű, édesapjával ugyanis nem ápolt olyan jó viszonyt egészen addig, amíg be nem következett egy tragédia. 

"Édesapám kifejezetten szorongó és feszült ember volt, ezért nem is éreztük magunkat nagyon jól a társaságában. 17 éves voltam, amikor édesapám elvesztette a látását, és ettől az élete 180 fokos fordulatot vett" - meséli Sándor.

Édesapja balesete után rendeződött a kapcsolatukForrás: TV2

"Személyi edzőként dolgozom, és három éve sikerült rávennem, hogy járjon hozzám edzeni, minden egyes edzéssel közelebb és közelebb kerülünk egymáshoz" - tette hozzá. Onnantól, hogy helyreállt a kapcsolatunk, egy új fejezet kezdődött el mindkettőnk életében" - mondta Sándor, akinek küzdelmét a ma esti Ninja Warrioirban láthatjátok.

 

Az edzés még közelebb hozta őket egymáshozForrás: Ninja Warrior