"Lesz*rom, hogy mit gondolsz!" - Csobot Adélnál betelt a pohár

X-Faktor Csobot Adél Gáspár Laci döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában zajlik a válogatás az X-Faktor stúdiójában és bizony a zsűritagok nemcsak a versenyzőket, hanem egymást sem kímélik. 

Csobot Adél és Gáspár Laci már többször is összekapott az X-Faktor válogatója során, a táborban azonban egyre durvábban esnek egymásnak. A legutóbbi konfliktust az generálta, hogy Laci egyáltalán nem értett egyet Adél döntéseivel, aki a zenekarok kategóriáját kapta. Laci fennhangon bírálta az egyetlen női zsűtitag döntését és gúnyolodva hozzátette, hogy legalább idén olyanok is kapnak esélyt a műsorban, akik eddig nem, a leghamisabbak.

Gáspár Laci nem ért egyet Adél döntéseivel. Forrás: Facebook/Gáspár Laci

- kelt ki magából Adél, aki szerint Laci egyszerűen nem akarja megérteni, milyen koncepció alapján dönt. Ráadásul nagyon idegesítő számára, ahogy ezt az énekes kommunikálja felé.

A mentorokat korábban a rajongók is bírálták döntéseik alapján, míg Csobot Adél férje, Istenes Bence azt sem érti, miért nézik még az X-Faktort az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.