Berki Krisztián meglepő kijelentést tett a nőkről: "Ma már másképpen gondolok a nőkre"

nők szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szülés utáni képet posztolt Mazsiról, majd megható vallomást tett.

Mi is beszámoltunk róla, hogy november 4-én megszületett Berki Krisztián és Berki Mazsi első közös gyermeke, Berki Emma Katerina. A szülést Berkiék élőben közvetítették, amit a világ 50 országából nézték.

Berki most gyermeke születése kapcsán beszámolt arról, hogy mennyire csodálatosnak tart minden nőt:

„Eddig is imádtam a feleségemet, de ma már Istennőként tekintek rá. Meg minden nőre, akik életet adnak. Egyszerűen lenyűgöz a női lét, az a csoda, amit magukban hordoznak. Meghajolok előttük mindenért, amik ők. Ma már másképpen gondolok a nőkre. Azt gondolom, hogy a legnagyobb érteke egy nőnek a tisztasága és a jósága. Azt gondolom, hogy a nők nélkül nagyon sivár lenne ez a világ. Mert a nőknek köszönhetünk valójában mindent. Az életet, a szépséget, a gondoskodást és bennük van a bölcsesség. Ők tanítanak a valódi önzetlenségre az odaadásukkal és a végtelen szeretetükkel, amit nap, mint nap az életbe töltenek. Az én feleségem is ilyen. Odáig vagyok érte" – írta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.