Hatalmas Szex és New York spoiler - Ami kiderült, arra senki sem számított

Mr. Big Sarah Jessica Parker And just like that Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány kép látott napvilágot az And Just Like That forgatásáról. A képek megdöbbentő szituációt vázoltak fel.

Nem a szemed káprázik: a képen valóban nem Mr. Big látható. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Szex és New York folytatásában Carrie Bradshaw-ra új szerelem vár.

Jon Tenney és Sarah Jessica Parker Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Ezek a forgatási képek még október végén készültek. Sarah Jessica Parker mellett az 59 éves Jon Tenney látható. Karakteréről még nem lehet sokat tudni, de a képek elég féleérthetetlen szituációban ábrázolják a két karaktert.

Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Tenney az elmúlt hetekben több jelenetet is forgatott a sorozattal, így egyre kíváncsiabban várjuk, hogy karakterének milyen kapcsolata lesz az SJP által megformált Carrie-vel.

Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Már csak egy kérdés maradt: hová tűnt Mr. Big?

Több teória is kering, de egyik sem happy end: az egyik elmélet szerint Carrie és Big házassága válással végződik, a másik szerint Mr. Big halálával.

Egy másik pletyka szerint a sorozat első epizódjában már rögtön az egyik fontos karakter halálával kell szembenéznünk... Lehet, hogy a Chris North által megformált Mr. Bigtől fogunk elbúcsúzni?

Bár, ki tudja: egy pár másodperces előzetesből már kiderült, hogy Carrie és Mr. Big között még mindig dúl a szerelem, néhány kiszivárgott kép is ezt bizonyítja. A fotókon a legendás szerelmespár Párizsban, a Pont des Arts hídon állva talál újra egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.