Néhány kép látott napvilágot az And Just Like That forgatásáról. A képek megdöbbentő szituációt vázoltak fel.

Nem a szemed káprázik: a képen valóban nem Mr. Big látható. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Szex és New York folytatásában Carrie Bradshaw-ra új szerelem vár.

Jon Tenney és Sarah Jessica ParkerForrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Ezek a forgatási képek még október végén készültek. Sarah Jessica Parker mellett az 59 éves Jon Tenney látható. Karakteréről még nem lehet sokat tudni, de a képek elég féleérthetetlen szituációban ábrázolják a két karaktert. 

Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Tenney az elmúlt hetekben több jelenetet is forgatott a sorozattal, így egyre kíváncsiabban várjuk, hogy karakterének milyen kapcsolata lesz az SJP által megformált Carrie-vel.

Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE

Már csak egy kérdés maradt: hová tűnt Mr. Big? 

Több teória is kering, de egyik sem happy end: az egyik elmélet szerint Carrie és Big házassága válással végződik, a másik szerint Mr. Big halálával.

Egy másik pletyka szerint a sorozat első epizódjában már rögtön az egyik fontos karakter halálával kell szembenéznünk... Lehet, hogy a Chris North által megformált Mr. Bigtől fogunk elbúcsúzni?

Bár, ki tudja: egy pár másodperces előzetesből már kiderült, hogy Carrie és Mr. Big között még mindig dúl a szerelem, néhány kiszivárgott kép is ezt bizonyítja. A fotókon a legendás szerelmespár Párizsban, a Pont des Arts hídon állva talál újra egymásra.