Aggódnak a rajongók a koronavírus miatt kórházba kerülő Kóbor Jánosért

Kóbor János Omega (együttes) rajongók koronavírus zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János kórházba került, így a rajongók jókívánságaikkal rohamozták meg az Omega Facebook-oldalát, mivel mindenki nagyon aggódik a zenész egészsége miatt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Kóbor János néhány nappal ezelőtt rosszul érezte magát, és emiatt minden tévés programot le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára. A zenészlegenda nem vette fel a koronavírus elleni oltást - írja a Blikk.

"Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen" - tette közzé korábban a Facebookon az Omega zenekar.

Kóbor Jánosért nemcsak a zenésztársai, de a rajongók is aggódnak. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A hír hallatán nemcsak Kóbor zenésztársai kezdtek el aggódni, de az Omega rajongói is, akik reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.

"Meckynek gyors gyógyulást kívánok, sok szeretettel. Imádkozom érte."

"Atyaég!!! Nem, nem..., szépen meggyógyul, ez következhet csak! Jobbulást!!!"

"Mielőbbi gyógyulást kívánok Mecky! Erős vagy, menni fog!"

"Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok teljes szívemből! Élvezned kell, ahogy hull a hó, fú a szél.... Isten adjon hozzá erőt, egészséget!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.