Ördög Nóra akkora hatással volt Judyra, hogy nélküle talán el sem vált volna.

Az énekesnő már a Judy szemtől szemben című könyvben is utalt arra, hogy Ördög Nóra példája erősítette meg őt az elhatározásában: otthagyta a férjét, Nagy Rolandot, akivel a házasságuk egy idő múltán már nem működött.

"Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszáz fős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett nekem" – kezdte Judy.

Judy második házasságában tudott teljes mértékben kiteljesedni.Forrás: Judy/Instagram

"Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási hatással voltak rám a szavai: »Az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek«, és ennek hatására én is mertem tenni magamért" – folytatta.

Mint az köztudott, Ördög Nóra 2008 augusztusában, hét év együttélés után ment hozzá Rubin Kristóf producerhez, de az év végén már el is váltak; a népszerű műsorvezető pedig 2010-ben hozzáment Nánási Pálhoz, akivel két gyönyörű gyermeket nevelnek.