Berki Mazsi: "Ne foszd meg párod a vérétől, inkább segítsd őt, hogy többet legyen vele" - Babafotó

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
Berki Mazsi család celeb Emma újszülött Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi egy igazán különleges és megható fotót osztott meg a rajongóival. A friss anyuka kislányát tartja a kezében a képen. 

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeke november 4-én hajnalban látta meg a napvilágot. A pár a szülést élőben közvetítette.

A fiatal anyuka most egy fotót tett közzé, amelyhez szívhez szóló vallomást is írt.

„Megannyi üzenet és kérdés merült fel, hogy hogy csináljam, te hogy csinálod? Hogyan tudnám? Mi a titok? Segíts! A titok benned van, a lelkedben! Légy nyitott felé, hallgasd meg, szeresd mindig, még akkor is, ha bánt, mert ez a bántás nem tőle jön! Lásd benne életed szerelmét, úgy talán te is nyitottabb leszel majd felé! A gyermeki szív a legtisztább, így ő tudni fogja, jó ember vagy-e vagy sem. Itt csak egyvalaki számít! Ő! A gyermek! Hisz ő a legfontosabb, akit onnantól, hogy megszülted, minden esetben magad elé kell helyezned! Ne foszd meg párod a vérétől, inkább segítsd őt, hogy többet legyen vele és még jobb kapcsolatot ápolhasson gyermekével! Mert a gyermeknek szüksége van rá! Ez nem verseny! Ez a szeretet más! Minden szeretet más!" – írta Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.