Galambos Lajcsi vált Majka céltáblájává a Sztárban sztár leszek! műsorában, de a mulatós sztár nem hagyta szó nélkül a beszólást, kitálalt Majoros Hajni Dáridós múltjáról.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő. A produkció hibátlanra sikeredett, Majka azonban elejtett egy csípős megjegyzést: "Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális" - amivel Lajcsi évek óta húzódó perére célzott.

Galambos Lajosnál ezzel végleg betelt a pohár. A Storynak bevallotta, hogy egyetlen slágerét sem ismeri Majkának, de ha ismerné is, akkor sem gondolja, hogy egy kalap alá veheti magát Aradszky Lászlóval.

„Azt szögezzük le, hogy ő sosem fog örök slágereket írni, mint Aradszky László. Így ne is vegye a szájára, mert nincsenek egy szinten!"

Galambos Lajos, Lagzi LajcsiLife TV

 

Galmabos Lajos ezután részletesen beszámolt Majka feleségének dáridós múltjáról. Szerinte Majka már csak azért is elgondolkodhatott volna, mielőtt odaszólt neki, mert a saját felesége is a Dáridóban kezdte pályafutását.

"Dundikát egy édes, kedves, szeretnivaló lánynak ismertük. A Mirigyek az Ugribugri becenevet aták neki. A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha már rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja" - mondta Lagzi Lajcsi. Dundika még tizenévesen szerepelt a Dáridóban a Vándorok című formációval.