Tovább dagad a botrány: Galambos Lajos nem tűri tovább Majka viselkedését

Life TV -
Galambos Lajos Majoros Hajnalka Majka Dáridó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajcsi vált Majka céltáblájává a Sztárban sztár leszek! műsorában, de a mulatós sztár nem hagyta szó nélkül a beszólást, kitálalt Majoros Hajni Dáridós múltjáról.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő. A produkció hibátlanra sikeredett, Majka azonban elejtett egy csípős megjegyzést: "Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális" - amivel Lajcsi évek óta húzódó perére célzott.

Galambos Lajosnál ezzel végleg betelt a pohár. A Storynak bevallotta, hogy egyetlen slágerét sem ismeri Majkának, de ha ismerné is, akkor sem gondolja, hogy egy kalap alá veheti magát Aradszky Lászlóval.

„Azt szögezzük le, hogy ő sosem fog örök slágereket írni, mint Aradszky László. Így ne is vegye a szájára, mert nincsenek egy szinten!"

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi Life TV

Galmabos Lajos ezután részletesen beszámolt Majka feleségének dáridós múltjáról. Szerinte Majka már csak azért is elgondolkodhatott volna, mielőtt odaszólt neki, mert a saját felesége is a Dáridóban kezdte pályafutását.

"Dundikát egy édes, kedves, szeretnivaló lánynak ismertük. A Mirigyek az Ugribugri becenevet aták neki. A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha már rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja" - mondta Lagzi Lajcsi. Dundika még tizenévesen szerepelt a Dáridóban a Vándorok című formációval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.