Az elmúlt napok nagyon megviselték az Omega tagjait, a magyar zenei élet tagjait és a zenekar rajongóit. Az együttes frontembere, Kóbor János ugyanis napok óta kórházban van, az állapotáról pedig nem adnak tájékoztatást.

A rajongók napok óta arra várnak, hogy megtudják, túléli-e a koronavírus-fertőzést a legenda, Kóbor János. Minden hírt figyelnek, félve nyitnak meg, ám ma sokkoló információ került napvilágra. Az Omega zenésze, Molnár György Elefánt ugyanis összetört a gyász alatt és bejelentette, hogy visszavonul.

Forrás: Mokka

Elefánt a Tényeknek nyilatkozva mondta, hogy társaival, Ragány Misával és Nagy Szilárddal nagyon nehezen viselik, hogy az Omeag két fontos tagját is elveszítették tavaly: Benkő László és Mihály Tamás is eltávozott. A zenész bevallotta, még mindig gyászolják a két elveszített zenésztársat, Kóbor János állapota pedig még nagyobb fájdalmat okoz számukra. Úgy érzi, többi már nem kerek a csapat.

A zenész ezért úgy döntött, hogy a jövő évi, megalakulásuk 60. évfordulója alkalmából rendezett koncert lesz számára az utolsó, ezt követően befejezi és visszavonul.