Külön utakon folytatja Majka és Kollányi Zsuzsi: ezért nem tagja már az énekesnő a triónak

Fotó: Mudra László - Origo -
Veress Mónika Nika Majka Curtis Majka és a Ők Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem tagja a Majka és a Ők formációnak Kollányi Zsuzsi, helyette már az utóbbi koncerteken is Nika állt színpadra. 

Majkáék közösségi oldalain sokan kérdezték, hol van Zsuzsi, a Bors pedig utánajárt, miért tűnt el az énekesnő. Megtudták: már nem zenél a trióval.

Az énekesnő egyszer már kivált az együttesből 2018-ban, amikor ikergyerekeit várta, 2019-ben pedig ismét várandós lett. Eleinte egy régi vokalista, Kiss Enci ugrott be helyette, de Majka úgy döntött, kell egy új női tag, így került a képbe Veress Mónika Nika, aki lassan egy éve tagja a csapatnak. "A showbiznisz csak kívülről tűnik laza életnek, valójában rengeteg lemondással jár, fegyelmezett életvitelt követel, és a kiszámíthatóságra alapoz" - indokolta a Ripostnak egy ismerős.

A zenekarnak korábban Curtist kellett nélkülözniük, akkor Kollányi Zsuzsi elárulta, mit gondol Majka és zenésztársa szétválásáról.

"Nehéz volt az elválás Péter és Zsuzsi között, a barátság talán megmaradt, de most még hűvös a viszony. A rajongók közül sokan nyilván szomorúak lesznek a hír hallatán, bár mindenki imádja Nikát, nehéz mit kezdeni azzal, ha egy énekesnő inkább az anyaságot választja, mint a színpadot. Még haragudni sem lehet rá. Egyszerűen el kell fogadni" - tette hozzá a zenekarhoz közel álló informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.