"Akár a lábamat is eltörhettem volna" - kiborult Liu Shaolin Sándor

bosszú bukás vereség Liu Shaolin Sándor döntő sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A debreceni kupán történt karkötő-ügy még a bírákat is meglepte. A 2000 méteres vegyesváltó szám döntőjében biztos érmesnek tűnt a magyar csapat, amikor Liu Shaolin Sándor befejező emberként váratlanul elesett a jégen.

Liu Shaolin Sándor bukása mindenkit meglepett a debreceni kupán. Boritékolható volt a magyar csapat érme, azonban Liu Shaolin váratlanul elcsúszott. Hamar kiderült, hogy az olimpiai bajnok gyorskorist vesztét egy karkötő okozta. Sokan észlelték a malőrt, a tárgyat mégsem vette fel senki. A sportoló úgy gondolja, hogy valamelyik versenytársa ejthette el véletlenül az ékszert.

Az olimpiai bajnok teljesen kiakadt:

A Bors információi szerint azért sem születhetett eddig döntés, mert a bírák sem találkoztak még hasonló esettel, így nincs az esetre vonatkozó szabály sem. A debreceni karkötő-üggyel a sportág szabályalkotó testülete is foglalkozhat majd- írja az Origo Sport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.