Tóth Andi győzelmével ért véget múlt héten a Dancing with the Stars második magyarországi évada. Az énekesnő betáncolta magát a nézők szívébe. Most már Ördög Nóra sem titkolja, érezte, hogy Andinak kell nyernie.

A fináléban mind a négy döntőbe jutott páros kitett magáért, látványos színpadi megoldásokkal, színházat idéző történetekkel és ámulatba ejtő tánclépésekkel kápráztatták el a közönséget. Nem volt egyszerű dolga annak, aki idén kedvencet szeretett volna választani magának, mert mindegyik versenyzőnek volt miért drukkolni.

Nagyon erős volt az évad az első perctől az utolsóig. Sok felejthetetlen produkciót láthattunk és nagyítóval kellett keresni a hibákat. Nem volt könnyű kritikát megfogalmazni - mesélte a Life.hu-nak Ördög Nóra, a műsor egyik zsűritagja.

Támogató személyiség, ezért nehéz volt számára a hibákra fókuszálniFotó: Koncz Márton - Life.hu

Nórát ritkán láthatjuk zsűriként. Nehéz is volt számára ez a szerep, mert alapvetően támogató személyiség. A hibákra kellett fókuszálnia, miközben legszívesebben az egekig magasztalta volna a táncosokat.

„Tíz évig versenytáncoltam, ezért tudom, hogy mennyi munkát fektettek a párosok egy-egy produkcióba, de nem vagyok egy megmondóember. Igyekeztem nem a hibákra kihegyezni az értékelésemet, azt szerettem volna elérni, hogy a táncosok érezzék, hogy mellettük állok, hogy támogatom őket, és tudják meg, hogy jó úton haladnak."

A versenyben persze mindenkinek megvan a favoritja, ám egy zsűritagnak mégis objektíven kell pontoznia. Így, hogy lezárult az évad és kihirdették a győztest, Nóri is nyugodtan elárulhatta, kinek szorított:

„Az első perctől kezdve látszott, hogy Andi nagyon különleges tehetséggel bír. Az volt csak a kérdés, hogy bírja-e tartani a tempót, képes lesz-e fejlődni, de az a szorgalom és alázat, ami benne megvolt, az egyértelművé tette, hogy neki kell ezt megnyernie. Éreztem a szívem mélyén. Ettől függetlenül mindenkit a saját fejlődésében igyekeztünk értékelni és pontozni" – mesélte Nóri.

A műsorvezető nem csak véleményével, hanem megjelenésével is felhívta magára a figyelmet.

Nóri és a telenovellasztár, Gabriela Spanic ismét együtt zsűrizettFotó: Koncz Márton - Life.hu

Hétről hétre gyönyörű ruhákban pompázott a zsűriasztalnál. A fináléban Merő Péter uszályos, rózsaszín estélyijét viselte, amire garantáltan sokan fognak emlékezni. „Hálás vagyok ezért, számomra ünnep, ha ilyen szép ruhákat viselhetek."

Nóra számára azonban nem volt könnyű év az idei. Három műsorban is láthatták a nézők, de rengeteget dolgozott a képernyőn kívül is:

"Elég sok minden történt a családunkkal idén. Most mondanám, hogy az ünnepek alatt majd pihenünk, de rengeteg dolog készülődik a háttérben, és nem csak tévés produkciókra gondolok, hanem a kisboltunkra is a Balatonnál."Nehéz volt az elmúlt másfél év, sok akadályt gördített elénk az élet,de már látjuk a fényt az alagút végén. Büszke vagyok arra, hogy a tévés munkáimban is szépen tudtam haladni előre, és az a munkamennyiség, amit a boltunkba fektettünk, kezd beérni" – zárta az évértékelést Nóri.