A Life.hu ma részt vett a Bachelor - A Nagy Ő sajtótájékoztatóján, ahol betekintést nyerhettünk a műsor kulisszái mögé. A showban 21 fiatal, csodaszép nő tett fel mindent azért, hogy elnyerje a világbajnok kajakozó Tóth Dávid szívét. A sportoló sikeres és boldog, azonban van még egy dolog, ami hiányzik az életéből: a mindent elsöprő, igaz szerelem.

December 5-én, vasárnap este indul a TV2 szuperprodukciója, a Bachelor - A Nagy Ő című reality, ahol a világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó, Tóth Dávid keresi a párját. A 36 éves sportoló élete teljes, azonban vágyik a családalapításra és a mindent elsöprő szerelemre. A műsorban 21 lány fog Dávid kegyeiért versengeni, akik mindent megtesznek azért, hogy elnyerjék a férfi szívét. 

A Life.hu ma a műsor sajtótájékoztató eseményén járt, ahol találkozhattunk a versenyző hölgyekkel és betekintést nyertünk abba, hogy Tóth Dávidnak milyen vívódásai voltak a műsor során.  A sportolónak ugyanis számos döntését egyáltalán nem volt könnyű meghoznia. Szerelemből és romantikából bőven jut a nézőknek, de a lányok közötti versengés biztos sok feszültséget fog szülni.

Tóth Dávidot az eseményen kérdeztük szerelemről, ismerkedési szokásairól, de a legkínosabb randi élményét is elmesélte: